Inapoi la Armonie – Grup Privat de Practica TRE®

Loading Map....
Inapoi la Armonie - Grup Privat de Practica TRE®

Date/Time

Date(s) - March 12, 2019
7:00 pm - 9:00 pm

Location

Hermitage Urban Spiritual Hub

Categories


Event Notes

La inceput de primavara, cand natura iese din inghet ca sa isi reia ritmul de inflorire, va invitam alaturi de noi Inapoi la Armonie intr-o calatorie de explorare somatica prin TRE® ~ Tension & Stress Releasing Exercises
 
Intr-un cadru de siguranta, respect si permitere, vom accesa prin TRE® capacitatea innascuta a organismelor noastre de a se elibera de tensiuni & stres, creand astfel mai mult spatiu interior pentru prezenta, bucurie, si vitalitate!
 
 
Incepand din 5 martie si pana pe 2 aprilie, timp de 5 saptamani consecutive, va propunem sa ne intalnim in fiecare seara de Marti la Hermitage. urban spiritual hub pentru a explora & invata impreuna practica TRE®.
 
Pret de 2 ore vom permite raspunsului natural de relaxare sa restabileasca echilibrul organismului in toate aspectele sale: fizic, hormonal, emotional, mental, energetic.
 
Cu facilitarea Teodorei, in cadrul acestui grup privat vom experimenta impreuna cate o sesiune de TRE® pe saptamana si vom impartasi informatii despre:
 
• Muschiul Psoas, Respiratia si legatura lor cu tensiunea/ contractarea
• Nervul Vag si legatura lui cu sentimentul de Siguranta
• Sistemul nervos autonom si raspunsurile sale de relaxare (social engagement) si de aparare (lupta – fugi – ingheata / fight-flight-freeze)
• Renuntarea la Sistemul invechit de Credinte si la tiparele de Disociere
 
 
In seria celor 5 intalniri scopul este sa exploram impreuna mecanismul de relaxare prin tremur in propriul corp. Intentia este ca la finalul intalnirilor noastre fiecare participant sa poata folosi TRE® pe cont propriu (do-it-yourself) ca modalitate naturala a organismului de a-si restabili ritmurile interioare si de a oferi nutritie sistemului nervos.
 
♥ Daca nu ai experimentat TRE® pana acum si vrei sa ‘degusti’ inainte de a te inscrie la grup, te invitam sa iti rezervi o sesiune privata cu Teodora prin email catre
treromania@gmail.com
 
Cateva dintre beneficiile practicarii TRE® pe termen mediu & lung:
• Cresterea flexibilitatii – a corpului, si in viata in general
• O mai buna impamantare (grounded)
• Imbuntatirea posturii fizice
• Cresterea rezilientei in fata provocarilor vietii
• Relaxare profunda si o calitate mai buna a odihnei/ somnului
• Abilitatea de a respira mai deplin
• Imbunatatirea starii de prezenta
• Cresterea increderii in sine
• Cresterea capacitatii orgasmice
• Abilitatea de a sustine legaturi profund intime
 
 
**********************************************************************
 
CE?
TRE® sau Exercitii de Eliberare a Tensiunii & Traumei este o serie simpla si inovatoare de exercitii ce sustin corpul in eliberarea tiparelor de stres, tensiune si trauma.
 
Creat de dr. David Berceli, PhD, TRE® activeaza reflexul natural de tremur sau vibratie al organismului, intr-un mediu de respect si siguranta, vibratie care deblocheaza tensiunea musculara si calmeaza sistemul nervos intr-un mod profund.
 
Accesand cu regularitate acest mecanism de vibratie, corpul este incurajat sa se intoarca la starea sa naturala de homeostaza si armonie, din interior catre exterior ~ stare a carei durata creste pe masura ce practica TRE® este insusita ca unealta naturala de auto-reglare & auto-refacere.
 
 
Vom practica impreuna intinderi blande, asane si posturi care maseaza tesuturile, muschii si organele interne, accessand astfel o VIBRATIE adanca si vindecatoare, care ne aliniaza cu adevarata noastra stare de sanatate si bucurie!
 
Continuand practica, putem sa ne bucuram de o viata mai plina de pace, prezenta, echilibru si integritate, si un corp mult mai relaxat, rezistent si cu o capacitate crescuta de autoreglare si rezilienta.
 
**********************************************************************
CUI?
 
TRE® este o practica somatica, bazata pe corp, adresata tuturor celor care sunt interesati sa dezvolte o relatie mai plina de coeziune cu propriul organism.
 
TRE® este o unealta extraordinara de auto-reglare, echilibrare si auto-cunoastere profunda pentru:
 
– oricine care lucreaza sau are de-a face zilnic cu stresul, anxietatea, trauma sau sindromul stresului post-traumatic (PTSD)
– practicantii de Yoga, Pilates, Arte Martiale, Dans si Miscare
– cei care lucreaza ca si personal medical, doctori, clinicieni, psihologi, paramedici si consilieri
 
**********************************************************************
 
UNDE & CAND?
 
☆ Timp de 5 saptamani, grupul se intalneste saptamanal la Hermitage. urban spiritual hub, in fiecare Marti cu inceperea clasei la 19:00.
 
☆ Datele concrete ale intalnirilor noastre sunt 5, 12, 19 si 26 martie, si 2 aprilie.
 
☆ Fiecare sesiune de TRE® dureaza aproximativ 2 ore, si consta in parte explicativa (prezentarea unor informatii relevante despre organismul uman), cat si in parte experientiala (procesul de TRE® in sine).
 
 
**********************************************************************
 
CUM?
PARTICIPARE & INSCRIERE:
 
☆ Procesul de introducere in mecanismul TRE® se face in cadrul unui grup restrans, privat si cu participare NUMAI PE BAZA DE INSCRIERE PREALABILA.
 
☆ Fiecare participant are dreptul sa ia parte la toate cele 5 sesiuni, si isi asuma eventulalele schimbari in propriul program care pot conduce la imposibilitatea de a ne fi alaturi la toate cele 5 intalniri.
 
☆ Grupul este MIXT – deschis participarii atat femeilor cat si barbatilor.
 
☆☆☆ LOCURILE SUNT LIMITATE LA 17 PERSOANE ☆☆☆
 
☆ Pentru a face parte din aceasta calatorie si a te alatura grupului privat, este nevoie sa iti REZERVI locul printr-un mail adresat Teodorei la adresa –> treromania@gmail.com <–
 
☆☆☆ Rezevarea locului este considerata finala dupa achitarea investitiei aferente ☆☆☆
 
**********************************************************************
 
CAT?
☆ INVESTITIE:
 
–> tranzactie unica de 600 RON in avans pana pe 24 februarie (asigura rezervarea locului tau in grup si include toate cele 5 sesiuni de TRE®)
 
–> tranzactie unica de 700 RON incepand cu 25 februarie si pana la cel tarziu 4 martie (in limita locurilor ramase disponibile)
 
Pentru informatii si detalii suplimentare, va stam la dispozitie prin mail catre Teodora la treromania@gmail.com
 
**********************************************************************
 
☆ CE AI NEVOIE PENTRU FIECARE SESIUNE:
 
– haine lejere de schimb in care sa te simti confortabil (recomandam imbracarea in straturi intrucat temperatura corpului se poate modifica pe parcursul sesiunii)
– sticla cu apa
– o esarfa/ sal/ paturica cu care sa te poti inveli
– deschidere si curiozitate de a-ti cunoaste inteligenta organismului si de a sadi si creste o relatie armonioasa cu corpul tau
 
*********************************************************************
 
ALTE INFORMATII:
 
TRE® merge dincolo de bariera limbajului, intrucat este un proces somatic – al corpului – care nu necesita limbajul sau a vorbi despre eveniment, sentiment sau problema pentru a o rezolva.
 
Oricine poate face TRE®, intrucat mecanismul lui, sau abilitatea de a tremura exista in toate mamiferele si deci in toti oamenii.
 
Este modul cel mai ORGANIC si NATURAL al organismului de a elibera tiparele/ pattern-urile de contractare sau stres, cat si de a reduce incarcatura hormonilor de stres, aducand corpul inapoi intr-o stare de echilibru si homesteostaza.
 
O data invatat procesul pe parcursul celor 5 sesiuni, il poti practica pe cont propriu, oriunde si oricand, continuand astfel sa iti mentii sanatatea sistemului nervos si sa iti cresti rezilienta intregului organism.
 
***********************************************************************
DISCLAIMER:
Participarea la sesiunile de grup are ca scop invatarea de catre practicanti a acestei metode do-it-yourself de a-si restabili echilibrul si armonia intregului organism.
 
In urma acestor sesiuni, participantii pot practica TRE® DOAR CU PROPRIUL ORGANISM si sub nici o forma nu acorda dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®
 
Va rugam sa aveti in vedere ca acest grup nu se adreseaza femeilor insarcinate si copiilor.
 
Daca va confruntati cu dizabilitati fizice sau daca ati avut o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni, va rugam sa o contactati direct pe Teodora la treromania@gmail.com
 
Aceste sesiuni de grup nu contin nuditate sau comportament sexual explicit.
 
********************************************************************
 
☆ FACILITATOR:
Teodora Buzoianu
Facilitator Certificat TRE®
https://traumaprevention.com/tre-provider-list/?filter=1&ID=1195&ulist=2&list=2