TRE® Global Certification Training – MODULE 1 – Brasov, Romania – Teodora Buzioanu and Fiona Soma

When

October 13, 2023 - October 14, 2023    
All Day

Where

kronwell Hotel
7 Gării Bvd, 500203 Brașov, România, Brasov, Romania, 500203, Transylvania

Event Type


 

 

Te invitam alaturi de noi in aceasta profunda calatorie de hranire a sistemului tau nervos  si de intalnire cu Mecanismul tau de Tremur prin practica TRE® sau Exercitii de Eliberare de Tensiuni/ Traume!  Acest curs este deschis tuturor celor curiosi in ceea ce priveste modul natural de eliberare de stres si traume, cat si in ceea ce priveste sanatatea lor somatica si capacitatea de auto-vindecare a propriului organism. De asemenea, cursul se adreseaza si acelora dintre voi care va doriti sa deveniti Facilitatori TRE® Certificati International (caz in care este necesar sa completati si Modulul 2+3 de training).

TRE® sau Mecanismul de Tremur este o practica somatica, naturala ce sustine dezvoltarea si intretinerea unui sistem nervos sanatos si reglat. Este o excelenta unealta de impamantare pentru cei care lucreaza ca personal medical, psihologi/ terapeuti si in serviciile de urgenta (ambulanta, politie, pompieri, salvatori montani etc.) – cat si pentru oricine isi traieste propria viata cu stres, anxietate, frica, trauma sau TSPT (Tulburare de Stres Post-Traumatic sau PTSD). Aceasta este o invitatie de a ne reconecta cu raspunsul mamalian intrinsec organismelor noastre: modul natural de a face fata provocarilor, adresand tot spectrumul: de la stresul zilnic si pana la a gestiona TSPT. Este o unealta excelenta de impamantare ce reduce eliberarea nesanatoasa de hormoni de stres, astfel re-echilibrand aspectele homeostatice ale organismului, si promovand o viata mai plina de libertate si pace. Acest mecanism este raspunsul exclusiv natural al organismelor noastre de a adresa si re-organiza tiparele de stres si contractare musculara din corp, si este o unealta perfecta pentru practicienii si profesorii de Yoga, Pilates, Dans, Miscare, Arte Martiale si altele.

 

Acest program de training experiential si exploratoriu este conceput pentru a-ti oferi o calatorie a  descoperirii si intelegerii sinelui, si a capacitatii de auto-reglare a Mecanismului de Tremur evocat de TRE®, cat si pentru a te ghida in a deveni un Facilitator Certificat al acestei metode somatice. Modulul 1 poate fi urmat ca si curs de Dezvoltare Personala sau ca si prim pas in Trainingul TRE® de Certificare Globala. In ambele instante, programul iti ofera oportunitatea unei integrari profunde, titrate, sprijinite si sustinute a mecanismului tau de tremur intr-un cadru de siguranta profunda.

**Nota Bene: Odata obtinuta certificarea, vei putea conduce si tine spatiu pentru alti oameni pe masura ce parcurg calatoria de descoperire, explorare si auto-reglare a acestui mecanism natural, codat genetic in organismele lor. Acest training are componente obligatorii ce trebuie indeplinite fata de care esti chemat(a) sa iti asumi responsabilitatea si participarea depline, componente concepute pentru a-ti oferi statutul de Facilitator TRE® Certificat si care vor fi discutate in cadrul Modulului 1. Simpla participare la primul modul nu te echipeaza si nu iti da dreptul de a oferi sesiuni altor persoane.
** Acest program nu se adreseaza femeilor insarcinate.

Facilitator si Trainer pentru Cursanti TRE®, Teodora s-a nascut si locuieste in Romania si si-a inceput propria calatorie de descoperire a Mecanismului de Tremur in 2015. De-a lungul anilor in care s-a dedicat explorarii vibratiei naturale a organismului, ea a initiat si a insotit sute de oameni din jurul lumii in a-si cunoaste bio-inteligenta profund hranitoare si abundenta in cunoastere directa, fie in sesiuni private sau de grup, fie in cadrul trainingurilor.

In practica sa, Teodora ofera prezenta si vivacitatea ei tuturor celor care simtiti acea chemare interioara si dorinta de a descoperi versiunea voastra reala, ne-editata, profund autentica & naturala ce se ascunde sub tiparele defensive care au ajuns poate sa va defineasca. Apeland si la propriile ei explorari cu miscarea in Dans, Arte Martiale, lucru cu Psoas-ul si cu Fascia, ea este pasionata de organismul bio-inteligent si abilitatea sa de a-si restabili ritmurile si fluxurile naturale ce sustin o viata infloritoare, si nu doar supravietuirea.

Prin intermediul Mecanismului de Tremur evocat de TRE®, Teodora va invita sa pasiti in Fiinta voastra adevarata si sa va reamintiti de Acasa. Acasa in pace interioara, in centrul natural-neutru al fiintei, in vibratie si pulsatie autentice, in intelepciunea profunda a simturilor.


MODULE DE TRAINING 

3 module a caror desfasurare v-o oferim mai jos:

 

•  Modulului 1: 14/15 Octombrie 2023– in persoana Brasovj, România

Deschis tuturor celor care vor sa isi cunoasca Mecanismul de Tremur, fie pentru Dezvoltare Personala, fie ca prim pas in a deveni Facilitatori TRE® Certificati

– Investitie: €300.00 (contravaloare in RON la cursul BNR din ziua platii)


• Modulului 2: 2/3 Decembrie 2023 – ONLINE English

• Modulul 2: 9/10 Decembrie 2023 – in persoana Bucharest, România 

– Investitie: €300.00 (contravaloare in RON la cursul BNR din ziua platii)


• Modulul 3 – TBC Martie 2024 – in persoana Bucharest, România 

• Modulului 3 : Martie 2024– TBC –  ONLINE English

– Investitie: €300.00 (contravaloare in RON la cursul BNR din ziua platii)


Kronwell Hotel, 7 Gării Bvd, 500203 Brașov, România


 

  • Anatomia, neurologia si fiziologia stresului si traumei in legatura cu TRE®
  • Intelegerea raspunsului de tremur
  • Introducere in Teoria Polivagala
  • Introducere in Psoas
  • Reactiile de aparare/ defensive in legatura cu TRE®
  • Strategii de continere si impamantare
  • Introducere in mecanismul TRE® si 4 experiente de tremur in grup

€300 pentru 2 zile

 

 

REASISTAREA & PARTICIPAREA LA MODULE 

Cursantii si Facilitatorii Certificati sunt incurajati sa reasiste la workshopurile TRE® pentru propriul beneficiu si aprofundarea intelegerii, atat pe perioada trainingului cat si dupa certificare. Toti cursantii si facilitatorii inscrisi pot parcurge modulele/ workshopurile de 2/3 zile la un tarif redus de 50% din costul total. Reasistarea si participarea din nou la modulele de training/ workshopuri reprezinta o cale de aprofundarea a intelegerii si integrare a materialelor prezentate care este de nepretuit. In plus, reprezinta si un ajutor in facilitarea propriului mecanism de tremur in cadrul unui grup. Pe masura ce practica TRE® continua sa se dezvolte, noi informatii sunt adaugate in mod constant in cadrul modulelor/ workshopurilor – si mai stim si ca posibilitatea de a observa practica in cadrul unui grup este o modalitate benefica si foarte puternica de adancire a intelegerii acestui proces. Daca iti doresti sa vii in Audit/ Asistenta, te rog contacteaz-o pe Teodora la treromania@gmail.com
**TRE® denotes TRE’s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE training materials and the TRE process. All rights to use are reserved and TRE FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM.