Inapoi la Armonie – Workshop Introductiv in TRE®

Inapoi la Armonie - Workshop Introductiv in TRE®

Date/Time

Date(s) - January 31, 2023
6:30 pm - 8:30 pm

Location

ElephantYogi Studio

Categories


Event Notes

Va invitam la acest workshop introductiv de doua ore in care vom explora impreuna procesul somatic TRE®!

Vom practica impreuna o serie blanda de 7 stretch-uri denumite pe scurt TRE®, stretch-uri ce au menirea de a ne reconecta la pulsatia sau vibratia naturala a organismelor noastre. Aceasta pulsatie organica ce porneste din interiorul corpului maseaza organele interne, relaxeaza muschii, fluidizeaza tesutul conectiv si aduce sistemul nervos intr-o stare de calm, impamantare si prezenta.

TRE® este un proces orientat catre corp, experiential, bland si sigur, in care nu este necesara analiza sau interpretarea cognitiva pentru a putea simti relaxare, pace interioara sau armonie.

Atunci cand percepem o situatie de potential pericol, corpul este cel care reactioneaza prin deja bine-cunoscutele mecanisme de aparare: lupta-fugi-ingheata, ceea ce presupune o cascada de evenimente somatice: eliberare de hormoni de stres, cresterea ritmului cardiac, respiratie superficiala si rapida, incordarea unor muschi esentiali in desfasurarea reactiei de aparare, incetinirea sau chiar oprirea unor functii ale organismului care nu sunt prioritare in acel moment de potential pericol ( spre exemplu sistemul imunitar si cel digestiv) si lista poate continua…

Dupa ce evenimentul a trecut, ideal ar fi sa putem iesi din starea de alerta si reveni cu usurinta la o functionare armonioasa, ritmica a organismelor noastre. Toate mamiferele de pe acest pamant ‘descarca’ surplusul de adrenalina, incordare si stres prin mecanismul natural, codat genetic de pulsatie sau vibratie. Acelasi pe care si noi il vom re-cunoaste prin intermediul TRE®

Va invitam sa fim impreuna asemenea prietenilor nostri necuvantatori care dau voie inteligentei corpului sa sustina revenirea lor fara de efort la armonie!

In cadrul workshopului vom impartasi informatii relevante despre raspunsurile de stres si de relaxare ale corpului, si vom experimenta o sesiune facilitata de TRE®, invitand intoarcerea catre starea naturala de relaxare profunda in propria piele!

 

CAND?

Marti, 31 ianuarie, de la 18:30 la 20:30

 

UNDE?

La ElephantYogi Studio, in str. Sfintilor nr.6, la Mansarda (in cladirea cu restaurantul Papila)

 

CAT?

☆ 170 RON / persoana pentru inscriere in avans

☆ 200 RON / persoana la fata locului

 

Inscrierea in avans se face trimitand email catre treromania@gmail.com

Participarea la aceasta clasa este deschisa in limita locurilor disponibile.

 

CE? Adu cu tine:

– haine lejere de schimb in care sa ai libertate de miscare

– sticla cu apa

– deschidere si curiozitate de a-ti cunoaste inteligenta organismului si de a sadi si creste o relatie armonioasa cu corpul tau

 

CUM?

Inscrierea se face trimitand un email catre Teodora la treromania@gmail.com si achitand costul workshop-ului.

 

ALTE DETALII PARTICIPARE:

☆ Procesul de introducere in TRE® se face in cadrul unui grup mixt cu participare deschisa atat femeilor cat si barbatilor.

☆ TRE® este un proces somatic in care lucram direct cu corpul, intr-un mediu de siguranta in care organismul primeste permisiunea de a elibera si reorganiza fizic tensiuni musculare si tipare de contractare. Nu presupune a vorbi despre evenimentele stresante sau traumatizante.

☆ Participarea la sesiunea introductiva are ca scop familiarizarea cu propriul mecanism de vibratie prin intermediul TRE® ca metoda do-it-yourself de a restabili echilibrul si armonia organismului ca intreg.

☆ In urma acestei sesiuni, participantii pot continua practica TRE® cu un facilitator pana la invatarea procesului sau, daca se simt confortabil, pot explora pe cont propriu, si sub nici o forma NU acorda dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®

☆ Va rugam sa aveti in vedere ca acest grup nu se adreseaza femeilor insarcinate si copiilor.

☆ Daca va confruntati cu dizabilitati fizice sau daca ati avut o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni, va rugam sa o contactati direct pe Teodora la treromania@gmail.com

☆ In cazul imposibilitatii de a participa la atelierul de lucru din cauze ce nu tin de organizator, suma achitata nu se ramburseaza. Ea poate fi transferata pentru evenimente viitoare.

FACILITATOR:

Teodora Buzoianu – TRE® Trainee Trainer Romania
Bio: https://treforlife.com/pages/teodora-buzoianu-tre-trainee-trainer