Ryst dig fri – Få ro og afslapning i sind og krop – TRE®

Loading Map....

Date/Time

Date(s) - May 5, 2019
1:00 pm - 4:30 pm

Location

Svanes Balance Terapi

Categories


Event Notes

TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) beroliger kroppen og nervesystemet, og er samtidigt et redskab til at fremme kroppens selvhelbredende kræfter og udviklet af amerikaneren dr. David Berceli.

Teknikken består af syv simple øvelser, som er udviklet specielt til at aktivere kroppens naturlige rystereflekser og vibrationer på en kontrolleret og vedvarende måde. Det er med til at give kroppen, den forløsning den har brug for, så den slipper gammel følelsesmæssig fastlåshed og vender tilbage til en naturlig afslappelse. En evne vi kender fra dyrerenes verden.

Ved at fokusere på kroppen, giver TRE® mulighed for, at alle mennesker kan reducere deres stress og angst som følge af daglige samt ekstraordinære livserfaringer.

Da disse øvelser ikke kræver terapeutisk vejledning for de fleste mennesker, kan metoden bruges som en hjælp til selvhjælp. De er lette at lære. Har umiddelbare virkninger, kan integreres i en enkelt daglig rutine, og er med til at genoprette en følelse af indre ro og afslapning.

5. MAJ: Kort introduktion til baggrunden og teorierne bag ved TRE®. Jeg introducerer og viser øvelserne grundigt trin for trin. Når du har lært teknikken kan du selv bruge den efter eget behov til at give dig ro og ændre din hverdag.

Gruppen gennemgår øvelserne to gange. Herefter udfører du øvelserne hjemme hos dig selv og vi mødes igen i gruppen to timer en aften efter 2 – 3 uger, som vi aftaler den 5. maj.

HUSK: Tag løstsiddende tøj og sokker på. Der vil være vand samt snack til rådighed.

DELTAGERANTAL: Min 2 – max 6 personer.

PRIS: kr. 775 for 5½ time (3½ time den 5. maj og 2 timer efter 2 – 3 uger).

TILMELDING: Er sikret og registeret ved indbetaling af depositum kr. 400,- . Mere info send SMS til 2893 5172 eller mail til ystjernholm@gmail.com.

INSTRUKTØR: Terapeut og certificeret TRE® provider Yvonne Stjernholm. Se evt. mere her www.tools2change.dk/hvem-er-jeg

KONTAKT: Har du spørgsmål eller tvivl er du meget velkommen til at kontakte mig på 28 93 51 72 eller ystjernholm@gmail.com.

LÆS MERE HER: www.tools2change.dk/tre/